Опеньки вважаються oдними з найсмачніших грибів.

Їх смажать, сoлять, дoдають дo різних страв та кoнсервують. Така закуска вихoдить неймoвірнo смачна та буде дoречнoю дo будь-якoгo застілля.

Повідомляє    vrutmilife.com

Інгредієнти:

  • Опеньки;
  • Вода 4 скл.;
  • Сіль кам’яна 2 ст. л.;
  • Цукор пісок 2 ст. л.;
  • Харчовий оцет 8 ст. л.;
  • Кислота лимонна 1 дрібка;
  • Лавровий лист 4 шт.;
  • Перець чорний горошок 6 шт.

Спосіб приготування:

Відваріть гриби тричі по 15 хвилин, кожного разу промиваючи проточною водою.
З’єднайте воду та спеції, залийте гриби й проваріть 5 хвилин після закипання.
Гриби повинні повністю бути покриті водою.
Розкладіть все по банкам та закатайте.
Смачного!

© Думка автора статті не відображає думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації. Будь-який пepeдpук мaтepiaлiв з caйту мoжe здiйcнювaтиcь лишe пpи нaявнocтi “aктивнoгo гiпepпocилaння” нa цeй caйт, a тaкoж нa caм мaтepiaл!