Дуже смачні квашені пoмідoри, гoлoвна перевага цьoгo рецепту – помідoри не перекисають.

Готую ці помідори щороку, смакота неймовірна. За матеріалами  ukrainians.today.

Необхідні інгредієнти:

Помідори.

Цибуля.

Зелень – петрушка, листя смородини, вишні.

Сіль, цукор, гірчичний порошок.

Покроковий рецепт приготування:

Отже, накладаємо у банку (10 л) зелень – петрушку, листя смородини, вишні. Багато цибулі, порізаної півкільцями та кілька зубців часнику.

Заповнюю банку щільно помідорами, перекладаючи цибулею та зеленню петрушки.

Додаю на 10 літрову банку:

1 склянку солі (200 мл).

5-6 столових ложок цукру.

Заливаю холодною водою до верху банки. У марлю кладу 1-2 столові ложки гірчичного порошку, зав’язую та кладу зверху у банку і закриваю кришкою.

Банки із помідорами виношу у погріб чи підвал. Помідори не перекисають, можна смакувати аж до березня.

© Думка автора статті не відображає думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації. Будь-який пepeдpук мaтepiaлiв з caйту мoжe здiйcнювaтиcь лишe пpи нaявнocтi “aктивнoгo гiпepпocилaння” нa цeй caйт, a тaкoж нa caм мaтepiaл!