Цей салат неймoвірнo смачний. Я сама мoжу банoчку з’їсти, бo від ньoгo дійснo важкo відідрватися.

Повідомляє    ukrainians.today

Складові:

1 кг печериць;

й кг болгарського перцю червоного кольору;

0,5 кг цибулі;

100 г олії;

200 г цукру;

6-7 горошин духмяного перцю;

80 г солі або за смаком;

2-3 лаврових листки;

150 г 9% -ого оцту;

петрушка.

Приготування:

Спочатку почистьте, помийте і поріжте грибочки пластинками.

Цибулю і перець поріжте невеличкою соломкою.

Всі овочі складіть в каструлю та додайте всі інгредієнти для маринаду: сіль, перець, олія, оцет. Потім все ретельно перемішайте.

Помістіть на невеличкий вогонь та варіть 15 хвилин після того, як закипить.

Потім візьміть банку і покладіть на дно лаврові листочки, горошини перцю і гілочку петрушки.

Наповніть баночки салатом. Помістіть в каструлю, налийте води і стерилізуйте 15-20 хвилин.

Після цього переверніть салат, гарно накрийте.

Смачного Вам!!!

© Думка автора статті не відображає думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації. Будь-який пepeдpук мaтepiaлiв з caйту мoжe здiйcнювaтиcь лишe пpи нaявнocтi “aктивнoгo гiпepпocилaння” нa цeй caйт, a тaкoж нa caм мaтepiaл!